"Romania, it’s my second country"

"Asa cum v-am promis, iata, m-am tinut de cuvant!" , Julio Iglesias, asadar, a revenit in Romania pentru a sustine, nu unul, ci 3 concerte.

    Incepand cu Iasi, apoi Timisoara, unde a "inghetat" la propriu, dar unde a incalzit inimile timisorenilor veniti sa-l vada,si , in cele di urma, pe 18 mai 2016, si-a incheiat sirul de concerte in Romania, prin concertul sustinut la Sala Palatului si organizat de Premium Booking, cu o sala plina de un public, care a ramas impresionat si emotionat de show-ul la care a asistat.

 


   

    Ca de fiecare dată când se întoarce în România, Julio Iglesias (72 de ani) umple sălile de fani, care vin pentru că îi iubesc muzica.

    Asa s-a intamplat si pe 18 mai, cand Sala Palatului s-a umplut de oameni indragostiti de muzica lui.

    Artistul latin se află într-un turneu mondial de promovare a noului său album “Mexico”, iar România, țara care l-a primit mereu cu multă căldură, s-a aflat mereu pe lista țărilor privilegiate de prezența romanticului maestru îndrăgit de toate vârstele.

    Albumul “Mexico” a fost lansat în toamna anului 2015 și cuprinde treisprezece piese emoționante și romantice.

    În cadrul concertului pe care Julio Iglesias l-a susținut în București, fanii au fredonat împreuna cu el și melodiile mai vechi, hit-urile care l-au consacrat și care l-au făcut atât de apreciat în România.

    Julio Iglesias, ne-a demonstrat ce inseamna dragostea pentru muzica si sentimentul sau si sangele latin, asemeni romanilor, spunandu-ne ca, atunci cand nu va mai putea canta, doar atunci inseamna ca va muri.

    Artistul si-a adus aminte si de bunul sau prieten Charles Aznavour, care a concertat si el in Romania, in urma cu putin timp inaintea sa, si apreciind forma acestuia, la cei 92 de ani ai sai , putand nu doar sa cante cu usurinta, dar sa si danseze.

 


   

    Julio ne-a povestit despre viata sa si de grijile sale ca parinte si sot. El sunand-o in permanenta pe sotia sa sa intrebe de Julio Jr sau Enrique si restul .

 

 

    Noi suntem siguri ca nu va fi ultimul concert pe care acesta l-a sustinut in Romania, asa cum, la un moment dat , Julio s-a gandit la aceasta idee , datorita varstei, si cu siguranta de vom mai bucura de cantecele cantate de el , in stilul sau unic latino.

   Si vom canta impreuna "Happy Birthday", uneia din "fetele sale"din trupa, de aceasta data , Anastasia, una dintre fete, implinind 23 de ani.

About Post Author

Lasă un răspuns