Muzica plina de pasiune si emotie a legendarului tenor Jose Carreras va rasuna duminica seara la Sala Polivalenta!

    Concertul de la Cluj-Napoca va fi o premiera pentru marele tenor, acesta fiind primul concert sustinut de artist in acest oras!

  Evenimentul se numeste „The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” si face parte din turneul mondial de adio al artistului, numit „A Life In Music”. Concertul este programat pentru ora 19.00.

   Faimosul Jose Carreras va concerta pentru prima oara la Cluj-Napoca!

   A canta in acest oras care este cunoscut pentru istoria si cultura lui, ii pare lui Jose Carreras a fi foarte entuziasmant.

   „Este fantastic ca pot canta pentru prima oara la Cluj in acea sala! Imi amintesc de publicul roman ca fiind unul grozav, este un public care cunoaste muzica, este generos si pasional” spunea Carreras.

    Impreuna cu Nataliya Kovalova, Orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania si dirijorul David Gimenez, marele tenor va oferi un program alcatuit din minunatele melodii ale perioadei „Belle Epoque”, melodii din opera, opereta si musical.

    Muzica plina de pasiune. „Acestea sunt melodiile care m-au emotionat si m-au entuziasmat intotdeauna. In aceste cantece exista pasiune, emotie, sentimente din inima si sufletul meu, pe care incerc sa le exprim prin vocea mea..” spune Jose Carreras.

    Seara de 29 Noiembrie 2015 garanteaza un concert plin de melodii minunate si va fi o oda inchinata vietii!

   In afara de piesele introduse in programul concertului, tenorul a pregatit pentru bis si alte piese, foarte cunoscute si apreciate, dar acestea raman o surpriza pentru publicul sau!

   Cei care nu l-au vazut pe Jose Carreras la Bucuresti il pot asculta duminica, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, evenimentul facand parte din acelasi turneu mondial.

   Clujenii care doresc sa ii asculte live pe tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre si pe invitatii sai, isi pot achizitiona bilete de la Sala Polivalenta din Cluj, de la Magazinele Flanco, Librariile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall.

     Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

    ~~Concertul „JOSE CARRERAS” va avea loc pe 29 Noiembrie 2015 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

    Parteneri: Magic FM, Antena 1 Cluj, Monitorul de Cluj, Gazeta de Cluj, Ziua de Cluj, ILikeCluj.ro, Cluj.com, Info Trafic, AdMirror, Spot Advertising, Open Times Advertising, Profil Cultural, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca, PMA Sign&Print, Cora, RMB InterAuto, Mercedes-Benz, Romania Libera, Zile si Nopti, iConcert.ro, InfoMusic.ro, BestMusic.ro, Best-Event.ro, 220.ro, Reteaua Info-Sanatate.

    ~~ 015 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

   Parteneri: Magic FM, Antena 1 Cluj, Monitorul de Cluj, Gazeta de Cluj, Ziua de Cluj, ILikeCluj.ro, Cluj.com, Info Trafic, AdMirror, Spot Advertising, Open Times Advertising, Profil Cultural, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca, PMA Sign&Print, Cora, RMB InterAuto, Mercedes-Benz, Romania Libera, Zile si Nopti, iConcert.ro, InfoMusic.ro, BestMusic.ro, Best-Event.ro, 220.ro, Reteaua Info-Sanatate.~~

About Post Author

Lasă un răspuns