Johnny Depp a dat-o în judecată pe actriţa Amber Heard, care i-a fost soţie până în 2017, pe care o învinuieşte că i-a adus acuzaţii false de abuz şi căreia îi cere daune de 50 de milioane de dolari.

The Blast, Deadline şi People au scris, fără a da mai multe detalii, că Depp a intentat procesul după ce Heard a publicat un editorial.

Divorţul actorilor Johnny Depp şi Amber Heard a fost finalizat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care ea l-a acuzat de violenţă domestică, iar starul a acuzat-o de şantaj financiar.

„Mai întâi ea l-a abuzat fizic, apoi i-a abuzat reputaţia”, a declarat, în decembrie 2018, Adam Waldman, avocatul lui Depp, pentru USA Today.

Avocatul lui Heard a precizat că nu a văzut încă documentele şi plângerea depuse, ci doar articolele din presa americană. Totuşi, el a emis un comunicat în care condamnă acţiunea judecătorească „frivolă” şi a promis că nu o va opri pe Heard să vorbească despre violenţa domestică.

În luna decembrie a anului trecut, Amber Heard, în vârstă de 32 de ani, a scris un editorial în Washington Post în care vorbea despre consecinţele pe care a fost nevoită să le suporte pentru că a vorbit despre nevoia de stopare a violenţei domestice.

Johnny Depp s-a căsătorit cu Amber Heard, la insistenţele acesteia, spun apropiaţii, pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. Mariajul lor a durat mai puţin de 18 luni. Actorul are doi copii – Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002 – cu Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani.

About Post Author

Lasă un răspuns