""

Johnny Depp este în negocieri cu producătorii francizei de succes "PiraÅ£ii din Caraibe" pentru a relua rolul căpitanului Jack Sparrow în cea de-a cincea parte a seriei.

Johnny Depp ar putea fi din nou Jack Sparrow în "PiraÅ£ii din Caraibe 5"

Potrivit contactmusic.com, actorul în vârstă de 48 de ani a confirmat deja că este pregătit să continue să joace rolul căpitanului Jack Sparrow atât timp cât este necesar, iar succesul părÅ£ii a patra a seriei – care, în urmă cu câteva zile, a intrat în clubul select al filmelor care au obÅ£inut încasări de peste 1 miliard de dolari – l-a determinat să intre repede în negocieri cu producătorii.

O sursă apropiată producătorilor a spus că există deja o primă versiune a scenariului, iar producătorul Jerry Bruckheimer ÅŸi alÅ£ii implicaÅ£i în filmele precedente s-au întâlnit de mai multe ori pentru a discuta despre film.

Johnny Depp nu a citit încă scenariul, iar o înÅ£elegere va fi încheiată doar dacă actorului îi va plăcea povestea.

Regizat de Rob Marshall, produs de Jerry Bruckheimer ÅŸi realizat pe baza unui scenariu scris de Terry Rossio ÅŸi Ted Elliot, al patrulea film din franciza "PiraÅ£ii din Caraibe" – "Pe ape ÅŸi mai tulburi" – a fost lansat pe marile ecrane pe 20 mai. Filmul ocupă deja locul al ÅŸaptelea în box office-ul mondial

Din distribuÅ£ia celui mai recent film din celebra franciză fac parte, printre alÅ£ii, Geoffrey Rush, Penélope Cruz ÅŸi Ian McShane.

Primele trei filme ale francizei "PiraÅ£ii din Caraibe", în care în rolurile principale au fost deÅ£inute ÅŸi de Keira Knightley ÅŸi Orlando Bloom, au generat încasări de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial, cărora li se adaugă cele obÅ£inute de "PiraÅ£ii din Caraibe 4", cu încasări de 1,008 milioane de dolari.

 

Starul seriei este actorul Johnny Depp, care a declarat, la un moment dat, că pentru personajul său una dintre cele mai importante influenÅ£e a fost chitaristul trupei Rolling Stones, Keith Richards, care, de altfel, joacă în această serie rolul căpitanului Teague, tatăl lui Jack Sparrow.


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns