Orchestra vieneza Johan Strauss Ensemble revine in Romania pentru turneul extraordinar de Craciun "Strauss Forever”.

 

Cei doi prim solisti ai orchestrei palatului Schonbrunn, violonistul si dirijorul Russel McGregor si soprana mutipremiata Romana Beutel, vor urca pe scena la fiecare dintre cele sapte spectacole programate in cadrul acestui turneu.

 

Seria concertelor debuteaza duminica, 11 decembrie, in sala Filarmonicii Banatul din Timisoara, cu un spectacol plin de verva, inventivitate si veselie, care sa aminteasca de eleganta traditie vieneza a sarbatorilor de iarna.

 

Spectacolul de la Timisoara va fi urmat de concerte in alte cinci orase din Romania: Cluj (12 decembrie), Targu Mures (14 decembrie), Medias (15 decembrie), Brasov (16 decembrie) si Sibiu (17 decembrie). Turneul se va sfarsi luni, 19 decembrie, la ora 20.30, in sala mare a Teatrului National din Bucuresti, cu un spectacol grandios la care este invitat si baritonul austriac Michael Havlicek, faimos in Europa pentru rolurile interpretate in operetele de Johann Strauss. Biletele pentru spectacolul de la Bucuresti costa intre 20 si 200 de lei, in functie de categorie, si se gasesc la casieria Teatrului National (tel 021. 314.71.71), online – pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro. Star Dust si Forward Media & Advertising va invita sa incercati "un strop de magie vieneza, ce va va bucura si va incalzi sufletul in pragul sarbatorilor”, asa cum promite si liderul orchestrei, Russel McGregor.

 

"Ma intorc mereu cu placere in Romania. Aveti o tara minunata, iubesc sufletul romanesc si peste tot unde ma duc in lume, vorbesc cu drag de turneul pe care il programam in fiecare an in tara dumneavoastra”, a declarat Mc Gregor inainte de venirea in Romania.

 

 

BILETE PE SCENA PENTRU SPECTACOLUL DE LA BUCURESTI

 

 Cele mai mari dintre salile de spectacol ale lumii, de la Disney din Los Angeles la Carnegie Hall din New York, raspund dorintei spectatorilor de a trai cat mai de aproape experienta artistica punand in vanzare bilete chiar pe scena. Potrivit acestui model, la spectacolul Johann Strauss Ensemble de la Bucuresti sunt disponibile bilete chiar pe scena, intr-un sector special, dispus in amfiteatru, in spatele orchestrei. Este un proiect pe care muzicienii de la Johann Strauss Ensemble doresc sa il incerce de multa vreme in Romania. Ideea, experimentata cu succes in strainatate, a fost atat de buna, incat managerii multor sali de concerte din lume o folosesc permanent, locurile respectve fiind cele mai scumpe din salile lor. "La Bucuresti, desi s-ar cere un pret de sector VIP+, am decis sa oferim sectorul de pe scena la pretul categoriei 1, tocmai pentru a crea dependenta fata de sectorul respectiv”, au declarat producatorii acestui spectacol. Biletele pentru sectorul amenajat pe scena costa 140 de lei.

 

Biletele pot fi cumparate de pe bilete.ro.

Lasă un răspuns