În ultimele zile, în presa suedeză au apărut tot mai multe informaţii alarmante privind Festivalul Getaway Rock.

 

Articole recent publicate de cotidianul Gävle Dagblad şi postări de pe blogul Hard Rock au dezvăluit realităţi economice alarmante legate chiar de cea mai recentă ediţie a festivalului, derulată în perioada 8 – 10 iulie 2011: încet dar sigur a ieşit la iveală faptul că o serie de furnizori, dar şi simpli angajaţi care au lucrat pentru festival încă aşteaptă să fie plătiţi pentru activitatea prestată. Cu privire la acest subiect, Tomas Jernberg organizatorul ediţiei din iulie a declarat sec: “sunt total neinteresat să le plătesc salariile celor care aplează la media”.

 

Veştile au ajuns şi la urechile lui Joey DeMaio, basistul Manowar, care a confirmat în această vară prezenţa regilor metalului la ediţia din 2012, chiar de pe scena festivalului. Reacţia sa nu s-a lăsat aşteptată, concretizându-se într-un material publicat ieri de cotidianul mai sus menţionat:

 

“Sunt foarte îngrijorat pentru informaţile pe care le-am primit. Am citit articolele publicate de voi şi vreau ca toată lumea să ştie că Manowar nu are nimic de a face cu ceea ce se întâmplă” spune DeMaio. ”Ceea ce mă deranjează cel mai mult este faptul că cei care vorbesc, în numele Getaway sau FKP Scorpio nu arată nici un pic de respect faţă de fani” continuă el.
Vom cânta (nn la vară), datorăm aceasta fanilor noştri. Dar e important ca noi, cei de la Manowar şi voi, cei din presă să ne ridicăm şi să luptăm pentru drepturile oamenilor, încheie DeMaio.

 

Cea mai recentă informaţie a venit tot din partea lui Joey DeMaio, în cursul zilei de 26  noiembrie printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a trupei: www.facebook.com/manowar: “Sunt la JFK (nn aeroportul din New york) în drum spre Suedia în momentul acesta. Ma voi întâlni cu Live Nation Sweden şi Scorpio Concerts să aflu ce se întâmplă. Voi afla adevărul şi voi face tot ce îmi stă în putere ca să apăr drepturile fanilor noştri şi  ale celorlalţi care sunt defavorizaţi. Voi susţine o conferinţă de presă, urmăriţi în continuare pagina aceasta. ”

 

About Post Author

Lasă un răspuns