Vicecampioana olimpică Ana Maria Brânză a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, înaintea plecării spre Londra, că speră ca prezenţa mamei sale în tribună la Jocurile Olimpice să o ajute şi să îşi îndeplinească obiectivul.
 "Nu am emoţii momentan, probabil vor apărea acolo. Am dormit azi-noapte, poate înainte de a intra în competiţie o să am câteva gânduri dar până atunci mai este destul. Prezenţa mamei la Londra sper să mă ajute. E prima oară când vine să mă vadă la Olimpiadă. Eu ştiu ce am de făcut în sala de scrimă, ea mă va susţine din tribună. Sper ca la final să ne bucurăm împreună", a Ana Maria Brânză.

Reprezentanta României în concursul de spadă a afirmat că la Londra se va vedea dacă sportivii au muncit bine în cei patru ani de la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice. "Nu vreau să dau pronosticuri referitor la numărul medaliilor cu care ne vom întoarce. Important e că am muncit în toată perioada asta, acum o să vedem dacă am muncit şi bine", a spus Ana Maria Brânză.

Cornel Milan, antrenorul secund al lotului de spadă feminin, a afirmat, miercuri, că şi-ar dori ca România să câştige trei medalii la scrimă. "Eu îmi doresc trei medalii la această Olimpiadă. Dar vom vedea la faţa locului ce va fi, până la urmă obiectivul este o medalie", a precizat Cornel Milan.

Loturile României de scrimă, judo şi polo au plecat, miercuri, spre Londra, unde în perioada 27 iulie – 12 august vor participa la cea de-a XXX-a ediţie a Jocurilor Olimpice.

 

 

Sursa : www.mediafax.ro

Lasă un răspuns