Events prezinta Joaquín Cortés, din nou in Romania! Dupa trei ani de pauza, Joaquín Cortés isi lanseaza cel mai intim spectacol de pana acum: "Gitano". Pe 15 martie 2015, la Sala Palatului din Capitala.

Alaturi de 8 dintre cei mai buni dansatori ai Spaniei, 2 dansatori de flamenco, 17 muzicieni si 8 vocalisti de flamenco, Joaquín Cortés va reaprinde inimile fanilor sai, develindu-si radacinile flamande intr-un spectacol imbogatit cu uimitoare efecte audiovizuale.

"Va invit sa pasiti in adancul sufletului meu, intr-o calatorie muzicala si coregrafica exploziva: dans clasic, contemporan si flamand. Gitano e o trecere prin viata mea, caci povesteste despre radacinile mele, despre  fastuoasa cultura tiganeasca si despre reprezentantii sai. Impreuna cu dansatorii si muzicienii mei, dam glas tiganului ce vietuieste in sangele meu. Am evoluat ca artist, descoperind noi culturi si influente, de la cel mai ortodox Flamenco la muzica clasica, de la gospel si jazz la afro. Toate ma ajuta sa-mi fac arta mai curata, mai frumoasa si mai evidenta unor oameni diferiti. In Gitano, dansul mi se intrepatrunde cu muzica si lumina, reflectand o singura emotie – Pasiunea. Vreau sa stiti ca la fiecare bataie las o parte din inima mea pe scena" spune Joaquín Cortés.

Pre-sale: pe toata durata lunii decembrie, toate biletele, mai putin cele VIP, au 10% reducere, si pot fi cumparate la preturile de 270, 225, 157,5 sau 112,5 lei, in functie de distanta fata de scena. Incepand cu data de 1 ianuarie 2015, bilete costa 300, 250, 175 si 125 lei. Biletele VIP nu fac obiectul presale-ului si sunt disponibile la pretul de 350 lei. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Lasă un răspuns