Actriţa Jessica Biel a declarat în emisiunea "The Tonight Show with Jay Leno" că vrea să deschidă un restaurant precum cel al logodnicului ei, Justin Timberlake.
 Starul din "Total Recall" a dezvăluit că până acum singurele sale planuri prevăd că restaurantul va include şi o brutărie, informează contactmusic.com.

"Îmi doresc ca restaurantul să includă şi o componentă de panificaţie (…), dar încă nu sunt un brutar grozav", a spus Jessica Biel.

"Panificaţia este foarte o chestiune matematică, iar eu sunt groaznică la ştiinţe exacte. Îmi place pâinea. Fac pâine, însă doar pâine dulce, precum cea cu zucchini, cu banane sau cu coacăze. Este foarte bună!", a explicat Jessica Biel.

De asemenea, Jessica Biel i-a încurajat pe telespectatori să îi susţină noua afacere. "Vă rog să veniţi la restaurantul meu. Se va numi Oh Fudge", a mai spus actriţa.

Jessica Biel este logodită cu muzicianul şi actorul Justin Timberlake, care are la rândul său un restaurant în New York, ce se numeşte Southern Hospitality.

Deschizându-şi propriul restaurant, Jessica Biel calcă pe urmele partenerului său. Recent, actriţa a admis că obişnuieşte să se adapteze la stilul de viaţă al altor persoane atunci când este îndrăgostită.

"La începutul experienţelor mele de dragoste, am fost foarte vulnerabilă la personalitatea, pasiunile şi viaţa celui de lângă mine. Dar cu timpul am devenit mândră de trăsăturile care mă fac ceea ce sunt. Este foarte important să îmi menţin propria individualitate, pentru că, în caz contrar, este uşor să aluneci în viaţa altcuiva", a mai spus actriţa.

Jessica Biel, în vârstă de 30 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune "Al şaptelea cer". În ultimii ani, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.

 

 

Sursa : www.mediafax.roAbout Post Author

Lasă un răspuns