Jennifer Lopez şi fostul star de baseball american Alex Rodriguez, unul dintre cuplurile cele mai fermecătoare din ultimii doi ani, şi-au confirmat sâmbătă logodna pe Instagram.

Fiecare a publicat o fotografie cu mâinile lor la apus de soare, Lopez arătând un enorm inel cu diamant. 

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

În timp ce cântăreaţa-actriţa-dansatoarea-producătoarea a publicat o fotografie fără comentariu şi însoţită de emoticoane în formă de inimi, logodnicul ei a mers mai departe scriind „ea a spus da”. 

Cântăreaţa, în vârstă de 49 de ani, în prezent producător executiv şi jurat al emisiunii „World of Dance”, difuzată de canalul NBC, va pleca într-un turneu anul acesta prin America de Nord. 

Ea a fost căsătorită de trei ori, cu ospătarul cubanez Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, cu care are gemeni în vârstă de 11 ani. Ea a mai avut o relaţie mult mediatizată cu actorul Ben Affleck. 

De origine dominicană, Alex Rodriguez, 43 de ani, s-a retras din sport în 2016 după o lungă carieră, în special cu New York Yankees din Liga Mare de baseball. 

Performanţele lui au fost afectate după ce a recunoscut că s-a dopat. El a fost suspendat tot sezonul 2014. În prezent, este analist de baseball pentru o emisiune televizată. 

Înainte a fost căsătorit cu Cynthia Scurtis, cu care are două fete. 

About Post Author

Lasă un răspuns