Jennifer Lopez şi-a dat în judecată fostul şofer, pe care îl acuză de şantaj şi căruia i-a cerut daune. Vedeta spune că şoferul, Hakob Manoukian, i-a cerut suma de 2,8 milioane de dolari, ameninţând-o că, dacă nu primeşte aceşti bani, va dezvălui presei şi autorităţilor toate discuţiile pe care le-a auzit în maşină în timp ce o transporta în diverse locuri.
 Actriţa şi cântăreaţa i-a cerut daune de 20 de milioane de dolari, informează tmz.com.

La rândul lui, Hakob Manoukian i-a intentat proces divei americane, susţinând că a fost forţat să demisioneze după ce a fost jignit în public de managerul lui J Lo, Benny Medina.

Aleasă recent de Forbes cea mai influentă celebritate din lume, J Lo este actriţă, artistă, cântăreaţă, producător de film, TV şi muzică, designer de modă, antreprenor şi filantroapă.

În aprilie 2011, Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People, într-o perioadă în care cariera artistei americane se află din nou pe o pantă ascendentă, marcată de lansarea unui nou album şi de includerea ei în juriul popularei emisiuni "American Idol", pe care însă îl va părăsi în sezonul al 12-lea. Piesa ei dance-pop "On The Floor" a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din multe ţări, oferindu-i artistei americane primul single stabilit pe prima poziţie în Top 10 Billboard după "All I Have" din 2003.

 

 

Sursa : www.mediafax.roLasă un răspuns