Cum ar fi însă dacă ai avea alături o persoană care să te ajute să te decizi? Și ce ai zice dacă respectiva persoană ar fi Jennifer Lopez?

În serialul „Swipe Sessions”, produs de Tinder, Jennifer Lopez este sfătuitorul lui Brooke, o cântăreață de 29 de ani, care își caută jumătatea pe Tinder.

În timp ce se uită împreună cu Brooke la profilurile posibilor candidați, Jennifer Lopez i-a dat tinerei și câteva sfaturi. Și poate cel mai interesant dintre toate este concluzia la care a ajuns Lopez, probabil bazându-se pe propria ei experiență amoroasă. ”Bărbații, dacă au sub 33 de ani, sunt inutili”, spune Lopez.

Cu siguranță acest lucru nu se aplică tuturor bărbaților care nu au împlinit 33 de ani, indiferent de ceea ce crede Jennifer Lopez.

Dr. Jane Greer, un expert în relații și probleme de cuplu, a declarat pentru INSIDER că sfatul lui Lopez este într-o anumită măsură adevărat. „Poate dura până la 30 de ani pentru ca un bărbat să se realizeze profesional, să aibă stabilitate financiară, aspecte care îi vor ajuta să se simtă mai siguri pe propria lor persoană. Prin urmare, acest lucru le va da maturitatea care vine alături de experiență și succes”.

Acest lucru nu înseamnă că un bărbat sub 30 de ani nu poate avea relații serioase și de lungă durată, însă cel mai probabil, după această vârstă este mai dispus să se implice în relații ce pot duce la căsătorie.

About Post Author

Lasă un răspuns