"lopez1"
"lopez3"

Apetisanta actriţă ÅŸi cântăreaţă Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, a făcut senzaÅ£ie la concursul X-Factor din FranÅ£a. Invitată să cânte în show-ul de la Paris, diva a ridicat sala în picioare. Îmbrăcată într-un body care îi punea în valoare formele voluptuoase, Jennifer a încins atmosfera cu melodiile ei, dar mai ales cu miÅŸcările sale scenice.

 

În plus, s-a apropiat de fani ÅŸi a dat mâna cu ei, lucru care i-a adus ÅŸi mai multe aplauze din partea spectatorilor. La sfârÅŸitul show-ului, diva s-a declarat foarte încântată de succesul pe care l-a avut.

"Atâta vreme cât fanii sunt entuziazmaÅ£i de ceea ce le ofer pe scenă, înseamnă că nu muncesc în zadar", a declarat superba actriţă ÅŸi cântăreaţă.

Jennifer Lopez nu este mulÅ£umită doar în plan profesional, ci ÅŸi în cel personal. Ea formează un cuplu perfect cu cântăreÅ£ul Marc Anthony, cu care s-a măritat în anul 2004, ÅŸi împreună au niÅŸte gemeni minunaÅ£i: Max ÅŸi Emme. Înainte de a-ÅŸi găsi fericirea alături de Marc, diva a mai fost căsătorită de două ori. Între anii 1997 ÅŸi 1998, ea a format un cuplu cu Ojani Noa, iar între anii 2001 ÅŸi 2002 l-a avut ca partener de viaţă pe Cris Judd.

Lasă un răspuns