Joi, 26 martie 2015, de la ora 22:00, chitarista lui Michael Jackson, bassistul lui Steve Vai şi bateristul lui Frank Zappa vor concerta la în clubul Tribute din Bucureşti, în cadrul primului eveniment din seria Music Masters Live.

Pentru prima dată în turneu în Europa, un super grup format din Jennifer Batten (Michael Jackson/Jeff Beck), Stu Hamm (Joe Satriani, Steve Vai), Chad Wackerman (Frank Zappa) acompaniaţi de Nazzareno Zacconi (Bumblefoot) la chitara ritmică. Setlist-ul de concert este format din piese de pe albumele solo ale celor trei, la care se adauga piese Wheater Report, Frank Zappa şi câteva surprize.

Jennifer Batten a făcut parte din mai multe trupe şi a fost remarcată de muzicienii timpului, însă marea sa reuşită a reprezentat-o cooptarea în trupa de acompaniament a lui Michael Jackson pentru turneele “Bad”, “Dangerous” şi “HIStory”. Celor 10 ani de colaborare cu Michael Jackson i-au urmat 3 ani alături de Jeff Beck, alături de care a fost în turnee şi a înregistrat două albume. În cariera solo, Jenniffer a lansat 3 albume şi a scris două cărţi de muzică.

Stuart Hamm s-a impus ferm drept unul dintre cei mai influenţi bassişti electrici din ultima jumatate de secol, prin opera sa inovativă ca artist solo cât şi prin contribuţiile în calitate de colaborator al lui Joe Satriani şi Steve Vai. Hamm a contribuit la reformularea conceptului contemporan de instrument neacompaniat prin utilizarea tehnicilor de tapping şi slapping polifonic folosind ambele mâini. Hamm a fost totodată primul bassist care a creat propriul Signature Model Electric Bass cu Fender dar şi sunete şi echipamente pentru branduri ca Hartke, Warwick, Zoom şi Korg. A lansat şase albume aclamate de critici şi a primit de mai multe ori titlul de “Cel mai bun bassist de rock” respectiv “Cel mai bun bassist de jazz” din partea multor publicaţii de specialitate.

Un extrem de dotat baterist de jazz şi rock, cariera lui Chad Wackerman a început în 1978. Prima realizare de excepţie a fost colaborarea timp de 7 ani cu Frank Zappa, alături de care a făcut turnee în Europa şi USA şi a înregistrat 26 albume. De atunci a mai colaborat cu artişti renumiţi ca Barbra Streisand, Steve Vai, Andy Summers, Men At Work, Dweezil Zappa, John Patitucci şi alţii. A lansat patru CD-uri proprii şi un DVD cu recenzii de excepţie din partea criticilor.

Concertul de la Bucuresti deschide seria Music Masters Live, reprezentată de evenimente ale căror protagonişti vor fi artişti de cel mai înalt calibru din rock, jazz sau muzică clasică, performeri care au atins cel mai înalt nivel de virtuozitate cu instrumentele lor.

Bilete BHW – Batten, Hamm, Wackerman la Bucureşti

Biletele pentru concertul BHW – Batten, Hamm, Wackerman de la clubul Tribute din Bucureşti, din 26 martie 2015, au fost puse în vânzare, în număr limitat (300 bucăţi), în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria VIP 88 lei cumpără bilete
Categoria I 77 lei cumpără bilete
Categoria II 66 lei cumpără bilete

Pe 26 martie (la intrarea în club) biletele vor avea preţuri cuprinse între 77 lei şi 110 lei.

Concertul este organizat de Star Management sub egida Romanian Music Institute (RMI).

Lasă un răspuns