Cunoscutul chitarist și compozitor de muzică jazz Al Di Meola va susține la mijlocul lunii iunie un nou concert la Cluj-Napoca, unde va avea și o întâlnire privată cu o parte dintre fanii săi.

    ‘Music of Di Meola, Piazzolla &Lennon-McCartney’ este, potrivit organizatorilor evenimentului, unul dintre proiectele muzicale cele mai îndrăgite de artist și va fi prezentat, în premieră la Cluj-Napoca, pe 13 iunie, începând cu ora 20,00, la Opera Română.

    ‘Cu o carieră impresionantă, care nici până în acest moment nu poate fi egalată, Al Di Meola este un îndrăgit al clujenilor reușind de fiecare dată să își impresioneze publicul, transformând fiecare concert într-un moment special.

    Artistul cu o personalitatea unică și un stil elegant atât în muzică, cât și în comportament, va rămâne un inovator, aflat mereu în căutarea sinelui prin arta sa’, se arată într-un comunicat.

    Potrivit acestei surse, ca urmare a mai multor solicitări venite din partea publicului, organizatorii concertului de la Cluj-Napoca au decis, împreună cu managementul artistului, să organizeze o întâlnire a acestuia cu fanii, într-un cadru privat.

    ‘O sesiune Meet&Greet care va aduce bucurie iubitorilor muzicii jazz.

 
    Prețul accesului la Meet&Greet este de 450 de lei și include: accesul la probele de sunet (soundcheck), întâlnire și dialog cu artistul înainte de concert, CD cu autograf, posterul oficial al concertului cu autograf și fotografii împreună cu artistul’, se mai arată în comunicat.

 


About Post Author

Lasă un răspuns