Lunea ce va fi sa vie, la GuerriLIVE Acoustic va fi mult jazz. Caci de la 6 seara, JAZZAPPELLA cântă și povestește cu Bogdan Șerban.

 
Jazzappella este un sextet vocal mixt a cappella de jazz înfiinţat în Bucureşti în anul 2011.
Grupul are un repertoriu format din standarde de jazz în aranjament propriu, compoziţii proprii – swing, bossa-nova etc. – şi aranjamente originale, speciale pentru genul a cappella, ale unor şlagăre pop-rock.

Încă de la primul recital Jazzappella, în septembrie 2011, la concertul „În Memoria lui Freddie Mercury”, publicul a primit grupul cu surprindere şi cu mare entuziasm.

Grupul a trecut prin transformări de componenţă şi a ajuns apoi la o formulă stabilă care continuă să existe şi în prezent: Ana-Cristina Leonte, Raluca Stoica, Elena Moroșanu, Zoltán András, Bogdan Tudor și Mircea Mutulescu.

În vara anului 2012, Jazzappella a oferit un recital la SamFest, festivalul de jazz de la Satu Mare şi la Noaptea Institutelor Culturale la Bucureşti.

Muzica grupului Jazzappella este proaspătă, sofisticată, directă şi spontană, cucerind din prima publicul ascultător şi creând atmosferă.


GuerriLIVE Acoustic înseamnă concerte susținute de trupele noului val din muzica românească, găzduite și transmise în direct din studiourile Radio Guerrilla.

In fiecare luni, de la 6 la 7 seara, si in fiecare duminica (reluare), de la aceeasi ora.

Maestru de ceremonii – Bogdan Serban

Concertele pot fi urmarite, in fiecare luni, de la 6 la 7 seara – VIDEO LIVE aici

 

About Post Author

Lasă un răspuns