Pe data de 16 mai, incepand cu orele 20:30, Berti Barbera impreuna cu Johhny Bica ne vor garanta o seara de jazz de calitate iar pe data de 17 mai, incepand cu orele 21:00, sunteti invitati sa petrecem in atmosfera Micului Paris cu Silviu Biris si Taraful Bucuresti.
Pentru iubitorii de teatru, pe data de 22 mai, de la orele 20:30, Monica Davidescu si Dan Tudor va prezinta piesa "Escroci in aer liber", de Ion Baiesu, in regia lui Dan Tudor. Ultimul eveniment al lunii mai o aduce pe scena Restaurantului Elisabeta pe Ozana Barabancea intr-un spectacol senzational de jazz pe data de 23 mai, incepand cu orele 21:00.
Construita in stil eclectic, Restaurant Elisabeta este intr-o cladire monument arhitectural, ce dateaza din anul 1912, fiind una cele mai semnificative cladiri reprezentand stilul arhitectural al epocii. La sfarstul secolului XIX- inceputul secolului XX, arhitectura orasului incepea sa prinda contur la parametrii exigentelor occidentale, cladirea Restaurantului Elisabeta facand parte din configuratia cladirilor ridicate la standarde europene, monumente ce marginesc de-o parte si de alta Bulevardul Elisabeta.
Ridicata de catre arhitectul Rudolf Quich pe terenul baronului de origine vieneza Jules de Waldberg, acesta a insuflat din punct de vedere arhitectural stilul eclectic a artei occidentale prin ansamblul elementelor de design care tin atat de modernism, artdeco cat si de clasicism. De-a lungul timpului, cladirea a reprezentat sediul mai multor importante institutii ale statului, cum ar fi Clubul Austro Ungar si Micul Senat.
Restaurantul Elisabeta pune la dispozitia invitatiilor si clientilor sai servicii la cele mai inalte standarde si o echipa de profesionisti pentru implemantarea si coordonarea mai multor tipuri de evenimente, private si corporate. Astfel, atat Sala Elisabeta care are o capacitate de 120 de persoane, cat si incaperile Braseriei Elisabeta, Carol I si Carol II, cu o capacitate de 15 persoane fiecare, vor putea fi puse la dispozitia iubitorilor perioadei “Micului Paris”, dar si ai artei culinare din perioada interbelica.
Avand la baza bagajul tehnic specific artei occidentale, arhitectul Rudolf Quich a amenajat si adaptat spatiile interioare avand in vedere functionalitatea cladirii. Dotata cu sali de club, de spectacole sau chiar de protocol, aceasta dovedeste un stil rafinat din punct de vedere arhitectural punandu-se in valoare atat locatia Restaurantului Elisabeta cat si incaperile bistro-ului cu acelasi nume.

About Post Author

Lasă un răspuns