Artistul hip-hop american Jay-Z lucrează la noul său album solo, terminând deja două piese care vor fi incluse pe viitorul material discografic. În paralel, artistul va lansa ÅŸi un album realizat alături de rapper-ul Kanye West.

 

"DeșiSursa: YouTube.com

Titlul albumului nu a fost dezvăluit, iar cele două piese terminate sunt considerate un adevărat succes de către artistul american. "Åžtiu exact cum vreau să iasă următorul album, care este unul diferit de ce am făcut până acum. Până acum nu am mai fost în situaÅ£ia de a avea două piese noi, înainte să iasă un alt proiect terminat. Vă asigur că piesele sunt foarte bune", a declarat Jay-Z pentru site-ul de muzică Allhiphop.com.

 

"Watch the Throne" este "al naibii" de bun

În timp ce hip-hopper-ul american este foarte entuziasmat de noul proiect solo, au apărut deja cronici pozitive în ce priveÅŸte colaborarea cu Kanye West. "Albumul conÅ£ine niÅŸte piese al naibii de bune. Nu cred că pot să vă spun mai multe, dar sunt sigur că veÅ£i afla în curând. Încă de la intro îÅ£i dai seama că este un material foarte bun", a declarat un colec de breaslă al lui Jay-Z, rapper-ul Big Sean. Albumul "Watch the Throne" este disponibil pentru comenzile online, urmând să fie lansat, oficial, pe data de 2 august


Lasă un răspuns