"James

Foto: Reuters

James Blunt, în concert

 După concertul susÅ£inut sâmbătă, pe stadionul Mosir din oraÅŸul Wodzislaw Slaski, în cadrul Life Festival din Polonia, cântăreÅ£ul britanic James Blunt a stârnit furia fanilor polonezi.

 

Motivul: acesta a postat, în glumă, pe Facebook, o fotografie a unui imobil aflat în construcÅ£ie, însoÅ£ită de un comentariu în care ironiza arhitectura acestei ţări.

   Potrivit Mediafax, remarca l-a costat pierderea capitalului de simpatie, artistul primind imediat replica a peste 5.000 de membri ai reÅ£elei. „EÅŸti demn de milă. Nu cunoÅŸti nimic despre Å£ara mea. Dacă eÅŸti atât de dezamăgit, nu mai veni niciodată în Polonia. Nu mai eÅŸti bine primit aici. Pentru toÅ£i fanii tăi din Polonia, de acum înainte eÅŸti un zero barat", sună unul dintre comentariile acide ale fanilor.

         Conform revistei „Hollywood Reporter", în cele mai multe dintre mesaje se afirmă că Blunt ar fi „insensibil din punct de vedere cultural" ÅŸi un „arogant", dar nu lipsesc nici reacÅ£ii de-a dreptul ironice: „A fost ziua ta norocoasă! În mod normal, aici, în Polonia, nu avem ferestre – ele reprezintă un lux -, iar camerele cu ferestre sunt rezervate doar pentru celebrităţi ca tine. În plus, plantele din spatele tău sunt ÅŸi ele false. Ele reprezintă un fel de covor roÅŸu în versiunea poloneză".

      James Blunt a cunoscut celebritatea pe plan internaÅ£ional în 2005 cu piesele „You’re Beautiful" ÅŸi „Goodbye My Lover", ambele incluse pe albumul său de debut „Back to Bedlam". De atunci, starul a primit nenumărate premii, printre care două trofee Brit, unul pentru Cel mai bun artist britanic, iar celălalt pentru Cel mai bun material pop, un Grammy, în 2007, la categoria Cea mai bună interpretare masculină ÅŸi alte două premii Ivor Novello. 

 

 

 


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns