James Arthur va concerta, în august, la Arenele Romane din Bucureşti

 

Cântăreţul britanic James Arthur va concerta pe 16 august la Arenele Romane din Bucureşti, anunţă organizatorii. Biletele cumpărate la show-ul artistului reprogramat din 2020 rămân valabile.

James Arthur este unul dintre cei mai de succes artişti britanici, cu peste 2,5 milioane de albume vândute în întreaga lume. A ajuns în topurile a zeci de ţări, iar până în prezent, albumele sale i-au adus 4 discuri de platină şi 4 discuri de aur, dar şi un videoclip cu peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

James Arthur a câştigat X Factor în 2012, iar până în prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. În doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicală, el a susţinut concerte atât în Europa, cât şi în America de Nord şi în Asia. A împărţit scena sau a colaborat cu artişti precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet la următoarele preţuri: Premium (cu loc) – 289 lei în presale şi 320 la intrare, Teren (fără loc, în faţa scenei) –  199 în presale şi 230 la intrare, Acces General (cu loc) – 149 lei în presale şi 170 lei la intrare

La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane. Biletele ofera participantilor acces doar la categoriile pentru care şi-au cumpărat bilet.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu şi pe scaune) şi însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil. Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căşti speciale. La concert, volumul va fi puternic şi acesta poate afecta auzul copiilor.

Vor fi suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind un loc propice pentru evenimentele de gen. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX şi pe terminalele Selfpay.

About Post Author

Lasă un răspuns