Rapperul Ja Rule ÅŸi-a luat "la revedere" de la scenă ÅŸi de la fani pentru următorii doi ani, pentru că a început, miercuri, să ispăşească o condamnare de doi ani de închisoare pe care a primit-o în Statele Unite pentru posesie ilegală de arme.

Artistul de 35 de ani, pe numele lui adevărat Jeffrey Atkins, ar putea ieÅŸi mai repede de după gratii, cel mai devreme in 18 luni. Ja Rule a pledat vinovat la acuzaÅ£ia de posesie ilegală de arme în luna decembrie a anului trecut, dupa ce poliÅ£ia a descoperit o armă semiautomată în maÅŸina sa, în 2007 ÅŸi fost condamnat potrivit legilor statului New York.

Cunoscutul rapper ÅŸi-a petrecut ultimele două zile înainte de încarcerare lucrând la promovarea celui mai recent album al său, "Pain Is Love 2", care va apărea pe piaţă la sfârÅŸitul lunii iulie sau începutul lui august.

Vestea rea pentru Ja Rule este legată însă de faptul că ar putea fi condamnat ÅŸi pentru neplata taxelor, acuzaÅ£ie pentru care a pledat vinovat în martie, caz în care timpul petrecut după gratii ar fi mult mai mare.


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns