Potrivit bookmakerilor Stanleybet, Iuliana Puschilă și Cristian Sanda sunt favoriti la câștigarea trofeului Vocea României.

 

De asemenea, prestaţiile celor doi concurenţi pe parcursul întregului concurs nu doar că au impresionat publicul român dar au și facut extrem de dificilă departajarea acestora de către specialiștii companiei britanice, se mai arata in comunicatul remis.

 

 

Conform cotelor oferite de compania britanică, oricare din cei doi concurenţi poate în cazul unui succes sa dubleze suma pariată de catre jucătorii români, detalii fiind prezente în oricare din cele 317 agenţii Stanleybet.

 

ü Iuliana Puschilă 1,95

ü Cristian Sanda 1,95

ü Dragos Chircu 2,40

ü Stefan Stan 3,60

 

„Vocea României, este pe lângă un show deosebit și o competiţie acerba în care toţi concurenţii, luptă ca și în sport, pentru a câștiga marele trofeu. Toţi cei patru finaliști au voci extraordinare și totusi, doar una va fi desemnată „Vocea României”. Cotele oferite de către specialiști Stanleybet au avut la bază atât evoluţiile concurenţilor pe tot parcursul show-ului cât și numărul de fani pe care fiecare dintre concurenţi a reușit să îi atragă de partea sa” a declarat Cătălin Moise Director Marketing Stanleybet filiala România.

 

Lasă un răspuns