"Chitaristul

Chitaristul Richie Sambora din trupa Bon Jovi (Foto: Reuters)

 

Fotomodelul brazilian Yasmin Mitri, cu care chitaristul Richie Sambora din trupa Bon Jovi ar avea o relaţie de circa un an şi jumătate, potrivit acesteia, este, de fapt, o prostituată de lux care vinde droguri, potrivit unui tabloid britanic.

 

La doar câteva zile după ce renumitul chitarist american a fost fotografiat alături de Yasmin Mitri, fotomodelul brazilian în vârstă de 24 de ani i-a oferit droguri unui reporter al tabloidului News of the World, aflat "într-o misiune sub acoperire", informează Mediafax.

Potrivit acestui tabloid, starleta braziliană a purtat, în ziua când jurnalistul a fost invitat în apartamentul ei londonez, aceeaÅŸi rochie argintie pe care a avut-o în seara petrecută la Londra cu Richie Sambora. În timpul acelei întrevederi, Yasmin Mitri a vorbit despre preferinÅ£a ei pentru cocaină ÅŸi a explicat felul în care poate să se aprovizioneze cu acest drog.

"Îmi place cocaina. Am început să consum acum cinci luni. Costă 50 de lire gramul. Trebuie să comanzi două grame. Dacă vrei să comanzi acum, durează 20 de minute."

Yasmin Mitri, care s-a mutat în Marea Britanie în urmă cu doi ani, a început la un moment dat să vorbească despre iubitul ei celebru.

"Iubitul meu este un muzician celebru. CunoÅŸti trupa Bon Jovi? Îl ÅŸtii pe Richie Sambora? Sunt cu el de peste un an ÅŸi jumătate. El locuieÅŸte în Los Angeles, dar vorbim tot timpul ÅŸi el îmi trimite cadouri", a declarat Mitri.

Totodată, ea s-a oferit să întreÅ£ină raporturi sexuale cu acel jurnalist, contra unei sume mari de bani.

"Îmi place cu adevărat să fac sex. Sunt braziliancă – bineînÅ£eles că-mi place să fac sex!", a declarat ea.

În dormitorul ei se afla o felicitare din partea lui Sambora, aÅŸezată pe un coÅŸuleÅ£ cu lumânări parfumate, pe care chitaristul american a scris textul următor: "Yasmin, eÅŸti cea mai bună".

Potrivit presei britanice, întreaga situaÅ£ie pare un caz desprins din categoria "viaÅ£a imită filmul", deoarece Yasmin Mitri a interpretat rolul unei prostituate în filmul "Pimp", de Danny Dyer.

Yasmin Mitri a apărut ÅŸi pe site-ul agenÅ£iei de escorte Girls From Paradise, sub pseudonomul Genevieve, însă profilul ei a fost ulterior ÅŸters de pe acea pagină web. Ea era descrisă drept "un celebru model profesionist", care avea un tarif orar de 1.600 de dolari ÅŸi cerea clienÅ£ilor ei câte 8.000 de dolari pentru o noapte întreagă.

Potrivit declaraÅ£iilor ei, Sambora a adus-o cu avionul în Å£ara ei natală, Brazilia, pentru a asista la un concert al trupei Bon Jovi, ÅŸi de atunci o vizitează cu regularitate. Starleta braziliană i-a arătat jurnalistului de la News of the World ÅŸi o serie de e-mail-uri primite de la renumitul chitarist, spunând despre acesta: "Este nebun după mine".

 

 

sursa:  mediafaxLasă un răspuns