""

Organizatorii show-ului AC/DC din Romania au deosebita placere sa anunte ca in deschiderea concertului din data de 16 mai vor urca pe scena cavalerii rockului romanesc, Iris.
Cu o cariera de peste 20 de ani, Irisreprezinta cea mai potrivita alegere pentru a concerta inaintea legendarilor australieni, in cadrului unui spectacol care se anunta a fi evenimentul anului in Romania.

“Ne bucuram nespus ca trupa Iris va avea ocazia sa cante inainte celor de la AC/DC, mai ales ca suntem mari admiratori cu totii!” a declarat Cristi Minculescu, liderul Iris. “Va asteptam pe toti in seara zilei de 16 mai si promitem un spectacol de zile mari!” a incheiat acesta.

Iris sunt programati sa cante chiar inainte de AC/DC, urmand ca inca o trupa de deschidere sa fie anuntata in cel mai scurt timp.

Va reamintim ca la cererea repetata a publicului, organizatorii concertului AC/DC au pus in vanzare inca 1000 de bilete Golden Circle (in fata scenei, in picioare), in exclusivitate prin Eventim.ro. 

Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat in data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 18.00. Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC.

Lasă un răspuns