Irina Florea a fost eliminata de la X Factor, in cea de-a saptea gala live, astfel ca Mihai Morar a ramas cu un singur concurent in competitie: Andrei Leonte.

 

Primul sezon X Factor Romania a marcat si o premiera mondiala in istoria showului: un concurent picat la duel nu a putut canta melodia de salvare, astfel ca producatorii au difuzat un filmulet cu fragmente din toate piesele interpretate la galele live.

 

Diana Hetea a intrat la duel cu Irina Florea, dar nu a putut canta melodia de salvare din cauza unor probleme de sanatate. Pentru decizia finala, juriul a urmarit un filmulet cu toate prestatiile Dianei de-a lungul timpului la X Factor. Cea care a decis cine ramane in concurs a fost Paula Seling, dupa ce ceilalti doi jurati si-au salvat concurentele.

 

Paula a certat-o pe Diana, reprosandu-i faptul ca nu-si incalzeste vocea cum trebuie si ca din acest motiv a ajuns sa aiba probleme la gat. De asemenea, Paula Seling a fost extrem de suparata pe faptul ca Diana Hetea nu a incercat sa cante macar cateva masuri din cantecul de salvare. Intr-un final, cantareata a decis ca Irina Florea, in varsta de 16 ani, mai are multe de invatat pana sa o ajunga pe Diana si ca pentru ea concursul se incheie.

 

Au mai ramas in concurs: Diana Hetea, Andrei Leonte, T&L, Iulian Vasile si Alin Vaduva.

 

Lasă un răspuns