""

Noua versiune UrboPEDIA App – Enciclopedia orasului tau mai frumoasa, mai utila, mai usor de utilizat

 

Adulmec.ro anunta lansarea noii versiuni a a aplicatiei UrboPEDIA pentru iPhone. Incepand de azi, noua versiune a aplicatiei UrboPEDIA este disponibila in iPhone AppStore sectiunea Lifestyle si poate fi descarcata gratuit de aici:http://itunes.apple.com/ro/app/urbopedia/id382824782?mt=8. Pe baza feedback-ului primit de la utilizatorii nostri venim cu schimbari de design si noi functionalitati: cautare si afisare ruta pana la locatia dorita, adaugare profil firma direct de pe telefon, adaugare prieteni direct de pe telefon.

 

UrboPEDIA te asteapta cu un nou design, mult simplificat si, deci este mult mai usor de utilizat. Ecranul principal al aplicatiei are acum trei optiuni: Cautare, Profilul Tau si Check-ins.

 

Check-in este cel mai nou fenomen din lumea internetului. UrboPEDIA este prima aplicatie care aduce check-in in Romania. Check-in este metoda simpla si usoara prin care iti anunti cunoscutii ca esti intr-un loc anume. Poti sa faci check-in la orice fel de locatie, de la baruri sau cinematografe pana la parcuri sau magazine de moda. UrboPEDIA este dezvoltata pentru a publica check-in-urile tale si pe Facebook de fiecare data cand doresti. Folosind baza de date a website-ului Urbo.ro, aplicatia beneficiaza nu de 40, nici 400 sau 4000, ci de peste 80.000 de profiluri de firme disponibile pentru a face check-in.

 

Urbopedia devine si mai distractiva prin introducerea Insignelor. Insignele sunt primite de catre fiecare utilizator care efectueaza un numar de check-in-uri la o anume afacere, care efectueaza un numar de check-in-uri intr-un anume interval orar, o combinatie dintre acestea sau multe alte posibilitati. Un utilizator poate avea un numar nelimitat de insigne. Titlurile si Insignele nu se exclud unele pe altele. Acum poti concura cu prietenii tai pentru a elibera Insigne si a beneficia de reduceri sau oferte speciale.

 ""

Printre facilitatile actuale ale aplicatiei UrboPEDIA se numara:

 

– acces la baza de date Urbo.ro a afacerilor din Bucuresti, dar si alte orase din tara: Ploiesti, Cluj, Sibiu, Brasov, Arad, Timisoara, Iasi, Galati si Constanta, urmand a fi adaugate mai multe orase in curand;
– acces la profilul complet al unei firme de pe Urbo.ro pentru a vedea mai multe informatii despre afacerea dorita si pentru a adauga pareri despre acea afacere;

– noua versiune prezinta acum optiunea de a adauga o afacere in baza de date Urbo.ro direct de pe telefonul mobil;

– ai acum optiunea de a adauga prieteni direct din aplicatie, fara a fi nevoie sa ii confirmi pe site-ul Urbo.ro;

– posibilitatea de a vizualiza pozitia ta si cea a unei afaceri cautate pe harta;

– am adaugat in noua versiune si posibilitatea de a crea rute; se selecteaza pozitia actuala si destinatia si se va crea o ruta pentru acea destinatie;
– optiunea de a fotografia o afacere si a posta pozele pe profilul acestei afaceri;
– posibilitatea de a adauga firme in lista de “Favorite”, ceea ce inseamna le poti vizualiza profilul chiar si cand nu mai ai acces la internet pe viitor;
– daca vrei sa descoperi o anume afacere in perimetrul in care te afli, poti preselecta o distanta de cautare in functie de care sa ti se afiseze rezultatele.

 

Va anuntam cu mandrie ca UrboPEDIA a fost aleasa si promovata de Apple pe sectiunea Lifestyle New & Noteworthy din App Store. Credem ca noua versiune a aplicatiei UrboPEDIA va fi atat pe placul celor care deja au descarcat versiunea initiala, cat si pe placul celor care acum o descarca pentru prima oara. Echipa noastra lucreaza si la aplicatia pentru sistemul de operare Android ce va fi lansata in iarna aceasta.


Multumim utilizatorilor UrboPEDIA pentru feedback-ul acordat. Asteptam in continuare criticile si propunerile pentru ca pe baza lor vom dezvolta viitoarele noi functionalitati ale aplicatiei.


Adulmec.ro este o companie romano-americana ce activeaza pe piata de Internet din Romania. Suntem o echipa talentata si energica, concentrata pe a face diferenta in comunitatile locale. Obiectul nostru principal de activitate este dezvoltarea unor proiecte ce reprezinta resurse reale pentru utilizatori.

 

Pentru mai multe informatii vizitati: http://urbo.ro/,  http://urbo.ro/iphone , http://urbo.ro/urbopedia , http://corporate.adulmec.ro/.

 

Cristina Cojanu

Adulmec.ro Sales & Marketing Manager

0758.019.001

cristina.cojanu@adulmec.ro

 

Lasă un răspuns