iPhone 4, cel mai nou telefon al celor de la Apple, a ajuns şi pe meleaguri mioritice. Telefonul de ultimă generaţie se adresează celor cu dare de mână întrucât aparatul poate fi achiziţionat cu 698 de euro (varianta de 16GB), anunţă gândul.info.

Fanii iPhone din România au motive de bucurie. iPhone 4 a apărut deja pe piaţă şi un telefon la liber costă 698 de euro, varianta de 16GB şi 623 de euro, cea de 32 de GB. Telefonul poate fi cumpărat şi la abonament pe doi ani, la Orange.  În cazul celui mai ieftin abonament, iPhone 4 – 16 GB costă 219 de euro, iar varianta de 32GB costă 319 euro. În cazul unui abonament mai scump, tot pe 2 ani, varianta de 16 GB costă 169 de euro, iar cea de 32 GB costă 269 euro.

Noua generatie de iPhone, a patra, a fost prezentată de Apple in luna iunie din acest an. iPhone 4 este cu 24% mai subţire decât iPhone 3 GS. Totodată, are funcţia FaceTime, care permite convorbiri video, iar ecranul permite redarea textelor, imaginilor şi videoclipurilor la o rezoluţie ridicată. Terminalul este dotat cu cameră foto de cinci megapixeli cu bliţ LED, cameră video HD, procesor Apple A4 şi timp de vorbire de până la 40% mai mare, se precizează într-un comunicat al Orange România remis Mediafax.

""

Lasă un răspuns