Ioana Ginghina, actriţa din telenovala „Iubire şi onoare" este adesea femeia perfectă, potrivit spuselor sale. Vedeta este soţie, mamă şi are o carieră de succes. Cum le îmbină? Cu multă muncă şi perseverenţă.

Într-o zi am ajuns la filmări şi m-am lăudat la toată lumea că sunt femeia perfectă. De ce? Pentru că m-am trezit de dimineaţă, am fost cu copilul în parc, după care a venit bona. Apoi am mers şi la sală, după care am dat un interviu în drum spre Bufea, pentru ca apoi să încep filmările şi într-un final am ajuns acasă la soţul meu. Când reuşesc să fac toate astea, mă simt ca şi cum aş fi femeia perfectă", a spus soţia lui Alexandru Papadopol pentru perfecte.ro.

Ioana Ginghină are o siluetă de invidiat şi asta se vede, şi-o menţine cu ore epuizante la sală. Din păcate, actriţa are şi vicii, nu se poate abţine de la dulciuri: "La filmări în Turcia am mâncat la dulciuri de am rupt, şi nu dimineaţa când ar fi permis, ci mai pe seară! Secretul siluetei mele este că  merg la sală şi am grijă de copil".

""

Lasă un răspuns