Ronnie O’Sullivan, multiplu campion mondial de snooker, s-a declarat cucerit de ţara noastră.

    Acesta a mărturisit că şi-ar dori să îşi cumpere şi ocasă aici.

    Mărturisirea a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă, la Cluj-Napoca înaintea turneului demonstrativ din cadrul Snooker Titans Trophy.

    „Mă bucur să fiu din nou în România, în Cluj, unde să putem oferi meciuri interesante.

    Unul dintre lucrurile care îmi place la snooker este că este un sport care îţi permite să vizitezi diverse ţări, să întâlneşti diverse culturi şi să joci în faţa fanilor.

    Nu este vorba numai despre meciuri, ci şi despre oamenii pe care îi întâlneşti şi ţările pe care le vizitezi.

    Îmi place în România, sunt pentru a treia oară aici, le spun tuturor că trebuie să viziteze ţara, este frumos aici, mâncarea, clădirile, totul, este un loc minunat.

    Poate o să-mi cumpăr o casă aici, depinde cât de scumpă ar fi, ar trebui să câştig mai multe turnee”, a spus O’Sullivan.

    Sala Polivalentă din Cluj găzduiește, în 18-19 iunie, în organizarea McCann/Thiess Events, evenimentul Snooker Titans Trophy Cluj, un patrulater de meciuri demonstrative de snooker cu campionii Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis și Reanne Evans.

    Cei patru vor juca câte două meciuri demonstrative pe zi, care se vor disputa în sistemul cel mai bun din 11 frame-uri.

    La rândul său, organizatorul evenimentului, Adrian Thiess, a declarat, în aceeași conferință de presă, că, prin cei patru jucători, au fost aduse la Cluj 24 de titluri mondiale și că o dată cu patrulaterul demonstrativ de sâmbătă și de duminică se intră în linie dreaptă pentru Campionatul European de Snooker, despre care a spus că va fi transmis în 68 de țări și că va avea peste 100 de milioane de telespectatori.

About Post Author

Lasă un răspuns