Organizatorii Ministry of Sound World Tour, cei de la Xteria, au stat de vorba zilele trecute cu Adrian Eftimie legat de evenimentul Ministry of Sound, experienta sa ca DJ si party-urile din cluburile straine.

 

1.      Cum ai ajuns sa colaborezi cu Ministry of Sound?

 

S-a intamplat cu ceva timp in urma, la vremea aceea eram rezident la Kristal Glam Club, mixam in deschidere pentru multi Dj celebri, printre care si Seb Fontaine, a fost o petrecere reusita, iar cateva luni mai tarziu am fost contactat de Vasile Hanea, cel care se ocupa in aceea vreme de booking pentru Kristal Club si mi-a spus ca Seb le-a vorbit celor de la Ministry Of Sound de mine si vor sa ma invite, asa am ajuns sa mixez si la M.O.S dar si la Turnmills, ambele din Londra 🙂

 

2.      Ai vizitat multe cluburi din tara si ai ajuns sa cunosti publicul roman. Care a fost prima diferenta pe care ai observat-o la publicul britanic?

 

Iti spun sincer ca nu am sesizat nici o diferenta, au acelasi chef de distractie ca si romanii, poate putin mai dezinvolti 🙂

 

3.      Cum reactioneaza publicul britanic la piesele dance romanesti?

 

Suntem cotati foarte bine peste tot in afara, atat in scena underground cat si in cea comercial-dance, ceea ce ma bucura enorm de mult.

 

4.      Ce te atrage cel mai mult la un eveniment Ministry of Sound?

 

Sunt multe de spus, dar ca sa fiu scurt, am sa mentionez doar: muzica, comerciala de calitate si organizarea tipic englezeasca 🙂

 

5.      Faci parte din line-up-ul evenimentului Ministry of Sound organizat de Xteria Dance, la ce sa ne asteptam din partea ta, sambata18 februarie?

 

V-a fi primul set semnat Adrian Eftimie compus numai din productii, remixuri si edituri proprii, CAN’T WAIT DUDE 🙂

 

Despre evenimentul Ministry of Sound se poate afla de pe pagina de Facebook sau din http://xteria.ro/rom/xteria-ministry-of-sound/.

Lasă un răspuns