Inna face orice pentru cariera: “Dacă sunt nevoită să pozez topless pentru ca lumea să mă placă, am să o fac!”

Celebra cântăreaţă Inna a stat de vorbă cu Nono Semen la The Hit Factory de la Pro FM, miercuri după-amiază, despre noul sau videoclip, preferinţe culinare, regimul ei de viaţă şi, bineînţeles despre celebrele poze, cu vedere la sâni, apărute pe internet.

Ea a precizat în emisiune că acele fotografii, care erau making of la şedinţa foto pentru coperta noului ei album, au ajuns pe internet fără acordul ei şi, evident, şi-ar fi dorit ca această decizie, de a publica pozele cu ea topless, să-i fi aparţinut.

Intrebată însă dacă ar face o şedinţă foto semi-nud cu acordul ei, Inna a răspuns cu sinceritate: “Nu ştiu dacă o să apară sau nu o şedinţă foto topless cu mine, ideea e că fac orice pentru cariera mea, iar dacă la un moment dat sunt nevoită să fac asta pentru ca lumea să mă placă mai mult, am să o fac. Ţin la cariera mea mai mult decât la persoana Alexandra”, a declarat Inna.

Ea a mai recunoscut, la radio, că nu ţine vreun regim alimentar, dar nici nu prea are timp să mănânce, fiind tot timpul pe drumuri şi prin aeroporturi, unde cele mai la îndemână alimente sunt sandvişurile deloc gustoase. În ceea ce priveşte sportul, Inna a spus că forma ei fizică se datorează orelor de antrenament alături de dansatorii ei: “Cred că dansul şi stresul nu mă lasă să mă îngraş oricât aş vrea”, dar, dacă ar fi să aleagă ceva ce îi place foarte mult să mănânce, ar fi pâinea cu unt şi parfait-ul de ciocolată.

""""

Lasă un răspuns