Romanii sunt la fel, sau poate chiar mai inventivi decat americanii.

 

Creat dupa ideea de retea sociala a Facebook-ului, Informatii Profesionale este un site cu si despre profesionisti. Recent lansat, site-ul vine cu o multitudine de beneficii pentru cei care vor sa se promoveze ca profesionisti in domenii pe care le stapanesc, sau pentru aceia care vor doar sa realizeze proiectele lor de viata.

 
 
Siteul informatii Profesionale

 

Odata autentificat pe siteul informatiiprofesionale.ro, tu ca si utilizator, esti indrumat sa iti completezi un CV mai amplu, la care se adauga in permanenta activitatea intreprinsa pe site.

 

Acest CV+++  este de fapt noutatea cu care site-ul vrea sa revolutioneze utilitatea internetului. Pe langa datele personale, experienta profesionala, educatie si cunostinte lingvistice, se adauga in permanenta la acest CV+++ activitatea pe care ai desfasurat-o pe site. Mai exact, CV-ul va contine si articolele postate de tine, ca utilizator, dar si comentariile facute la articolele altora, iar ceea ce este interesant, vor aparea inclusiv articolele la care te-ai declarat profesionist.

 

Cum poti sa te declari profesionist? Este foarte simplu. Asa cum Facebook a creat butonul ”I like”, tot asa Informatii Profesionale vine cu butonul ”Si eu sunt profesionist”. Utilitatea acestui buton este, insa, foarte complexa. Pe langa imbunatatirea CV-ului tau, butonul ii ajuta pe cei care au nevoie de un specialist in domeniu sa il gaseasca mai repede, fiind un fel de carte de vizita pe care o poate consulta oricine este interesat de un anumit subiect.

 

Platforma Informatii Profesionale, adaptata nevoilor unor profesionisti, iti ofera si posibilitatea de a cere sfaturi sau a face schimb de experienta cu cei din domenii similare tie prin intermediul ProMessenger-ului, primul chat profesional din lume pe care il poate folosi orice utilizator al site-ului.

 

Informatii Profesionale este un proiect promitator pentru domeniul profesional, iar CV+++, butonul "si eu sunt profesionist" si Promessenger sunt unele dintre cele mai utile inovatii ale internetului. S-ar putea sa revolutioneze chiar si partea de recrutarea online.

Lasă un răspuns