THE MISSION DANCE WEEKEND // EDITION 0.4

5 – 6 AUGUST 2011 // PLAJA HANUL PIRATILOR – NAVODARI

 

 

Dubfire va mixa la cea de-a patra editie a

The Mission Dance Weekend in cursul celei de-a doua zi,

Day 2, sambata, 6 august 2011

 

 

 

DUBFIRE

 

http://dubfire.com

http://twitter.com/dubfire_scitec

http://facebook.com/dubfire

http://scitecdigitalaudio.com

http://facebook.com/scitec

 

Ali Shirazinia aka Dubfire este jumatatea duo‐ului Deep Dish, un artist complex, influentat de hip hop, reggae, new rave, industrial si de scena punk din Washington DC, desi si‐a dedicat cariera muzicii electronice exclusiv. Dubfire a reusit sa surprinda scena muzicii electronice cand a parasit proiectul Deep Dish pentru a lucra solo, axandu‐se pe un sound complet diferit fata de cel pentru care devenise popular.

Cei doi Deep Dish au fost incununati cu multe premii, de la “Best International DJ” in 1998, la “Best Remixed Recording” la premiile Grammy. La ora actuala, Dubfire este unul dintre cei mai de succes artisti de techno/house, fapt confirmat si de vanzarile label‐ului sau recent lansat, Sci+Tec.

 

Dubfire va mixa la The Mission Dance Weekend Edition 0.4 in cursul celei de-a doua zile, Day 2, sambata, 6 august 2011, pe plaja Hanul Piratilor din Navodari.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 

Dubfire este alaturi de japonezi

 

Dubfire a strans recent aproape 10.000 de dolari pentru victimele devastatorului cutremur si al tsunami-ului care a lovit Japonia pe 11 martie.

Artistul a strans banii din biletele show-urilor proprii, iar banii au fost impartiti intre organizatiile Crucea Rosie si Peace Boat, ambele facand eforturi considerabile pentru ajutorarea victimelor si informarea la nivel global cu privire la dezastru.

 

Dubfire a afirmat: “Gandurile si rugaciunile mele sunt directionate catre cei care sufera in urma recentului cutremur, tsunami si a crizei nucleare alarmante, care are potentialul unui impact pe teremen lung.”

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 

THE MISSION DANCE WEEKEND // EDITION 0.4

5 – 6 AUGUST 2011 // PLAJA HANUL PIRATILOR – NAVODARI

DAY 1 – 5th of August – 20:00

 

PAUL VAN DYK

ABOVE & BEYOND

FERRY CORSTEN

GABRIEL & DRESDEN

SNATT & VIX feat. Alexandra Badoi

 

 

DAY 2 – 6th of August – 20:00

 

MOBY live

DUBFIRE

SUIE PAPARUDE live

R.O.A. – Rise of artificial – live

THE MODEL

OK CORRAL

GREEG

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 

BILETE in avans:

 

Day 1 – 50 lei | Day 2 – 50 lei | Pachet Day 1 & Day 2 – 80 lei

 

Biletele in avans sunt deja disponbile si se pot cumpara prin www.bilete.ro si din oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro. Incepand cu 01 iulie a.c., clientii Postei Romane, precum si cei ai site-ului www.bilete.ro, isi pot procura bilete la concertele, intrecerile sportive sau la evenimentele culturale dorite prin intermediul a peste 500 de oficii postale din toata tara, in urma parteneriatului incheiat intre cele doua companii.

 

BILETE la intrare:

 

Day 1 – 80 lei | Day 2 – 80 lei

 

BILETE VIP:

 

Day 1 – 100 lei | Day 2 – 100 lei

 

Pentru bilete VIP va rugam sunati la:

+40 722 399228 sau +40 722 937972

 


Lasă un răspuns