In 1999 cititorii revistei britanice DJ Mag l-au votat pe Paul van Dyk si acesta a fost desemnat “Best Music Maker”, in fata legendelor Fatboy Slim si Paul Oakenfold. In
acelasi an, artistul este desemnat “Best International DJ” atat la premiile Music Awards cat si in cadrul revistei Ministry of Sound. Piesele sale, de un real success in acea vreme, Another Way, Tell Me Why si We Are Alive au fost saptamani intregi pe locul 1 in topurile germane dedicate muzicii electronice si au patruns imediat pe scena internationala.
Van Dyk este prezent inca de la inceputul carierei sale in Top 100 DJ Mag pe unele dintre cele mai bune pozitii si a fost desemnat de alte reviste de gen, ca Mixmag si Muzik Magazine, “Man of the Year” si “Leader of the Trance Nation”. Primul sau album, 45 RPM, lansat in 1998 in UK a inclus single-ul For An Angel care a devenit in scurt timp un hit international. Acest material de debut a fost prezent in toate topurile muzicale din lume. In 1999 Paul a plecat de la casa de discuri MFS (Masterminded For Success) si a format, alaturi de echipa sa, Vandit Records, un label care lanseaza atat piesele sale cat si cele ale unor alti artisti tineri si inovatori.
Dupa mai bine de inca o decada de succes, astazi, agenda lui Paul van Dyk este foarte aglomerata avand in vedere ca producatorul si DJ-ul de origine germana sustine turnee de
succes pe toate continentele planetei.
Paul van Dyk pregateste un nou album

DJ-ul, muzicianul si producatorul Paul Van Dyk a dat acum ceva vreme informatii referitoare la noul sau album care urmeaza sa fie lansat in luna septembrie a acestui an. Numele materialului discografic va fi Evolution si detalii despre acesta vor fi anuntate in curand.
We Come Together, cel mai recent single semnat de Paul van Dyk, a fost produs in colaborare cu solista si compozitoarea Sue McLaren si va fi inclus si pe Evolution. Desi nu se cunosc multe detalii despre acest viitor album, Paul van Dyk a declarat presei ca piesele vor avea un sound cumva apropiat de cel cu care s-au obisnuit fanii dar si ca pregateste suprize – cum ar fi o piesa drum&bass.
Turneul de promovare al noului album, Evolution World Tour 2011, este in plina desfasurare iar datele gig-urilor se pot afla de pe website-urile oficiale ale artistului. Fanii romani ai lui Paul van Dyk au ocazia de a-l vedea si asculta la The Mission Dance Weekend Day 1.
THE MISSION DANCE WEEKEND // EDITION 0.4
5 – 6 AUGUST 2011 // PLAJA HANUL PIRATILOR – NAVODARI
DAY 1 – 5th of August – 20:00
PAUL VAN DYK
ABOVE & BEYOND
FERRY CORSTEN
GABRIEL & DRESDEN
SNATT & VIX feat. Alexandra Badoi

DAY 2 – 6th of August – 20:00
MOBY live
DUBFIRE
SUIE PAPARUDE live
R.O.A. – Rise of artificial – live
THE MODEL
OK CORRAL
GREEG

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
BILETE in avans:
Day 1 – 50 lei
Day 2 – 50 lei
Pachet Day 1 & Day 2 – 80 lei
Biletele in avans se pot cumpara online prin serviciul www.bilete.ro
disponibil national (cu optiunea de livrare la domiciliu) si international
sau dintr-un numar de locatii care sunt anuntate pe paginile oficiale The
Mission.
BILETE la intrare:
Day 1 – 80 lei
Day 2 – 80 lei
BILETE VIP:
Day 1 – 100 lei
Day 2 – 100 lei
Pentru bilete VIP va rugam sunati la:
+40 722 399228 sau +40 722 937972
Pentru acreditari de presa contactati:
loredana@themission.ro | (+40) 723 221176
Eveniment sustinut de Primaria Municipiului Navodari


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns