ÎNCĂ TINERI ŞI NELINIŞTIŢI

Episodul 4018…adică împlinim 11 ani de Expirat

 

 

Joi, pe 11 aprilie, Expirat împlinește 11 ani de la deschidere!

 

Ne întâlnim pe platourile din Brezoianu 4 cu personajele principale favorite, King Size Drinks, vedetele fiecărei seri de joi, long drinks de 0,6 litri la preţ de 0,3 litri, toată noaptea.

 

Şi ca să ne sărbătorim cum trebuie, facem loc unei apariții surpriză: în rolul de Nu Știi Ce Te-a Lovit, la intrare, vă așteptăm cu un voucher gratis cu dublă personalitate: Jumătate Tânăr, Jumătate Neliniștit

 

Ia-ți Jumătatea Tânără, în Expirat, sub forma unui shot special preparat pentru ocazie și tocește-ți tenișii pe muzicile lui Matei, Ștefan, George C. și Coty.

 

Sau vino la ”Secția Agitați”, cu Jumătatea Neliniștită, pentru un shot la fel de neliniştit, unde maniacii de serviciu NotSoCommonDJ și The Basstard vin cu K-LuAltOm și Meeloox să pună în scenă cele mai intense 8 ore din istoria Expiratului.

 

Prezenţa ta este obligatorie!

 

În rolurile principale:

 

K-Lu (Timişoara)

www.soundcloud.com/k-lu | www.youtube.com/vinylmic 

 

Alt Om

www.mixcloud.com/altomro 

 

Meeloox

www.soundcloud.com/meeloox

 

NotSoCommonDJ

www.soundcloud.com/notso-commondj

 

The Basstard

www.soundcloud.com/basstardsro

 

Ştefan

www.expirat.org/dj-294-Stefan.html | www.mixcloud.com/stefananeculaesei

 

Matei

www.expirat.org/dj-356-Matei.html

 

 

Coty

www.soundcloud.com/coty

 

O peliculă susţinută de King Size Drinks Night, seara care iţi aduce cele mai populare băuturi din Expirat în porţii duble în fiecare joi.

 

Nici-un pahar de Surubelniţă. Vodka Tonic sau Cola, Cuba Libre, Bloody Mary, Whiskey Cola, Gin Tonic, Campari Orange, Long Island Ice Tea, Mojito Cuban Style sau Applesinth nu a fost rănit în timpul filmărilor.

 

Intrare liberă

Ora: 22:00

www.expirat.org

Lasă un răspuns