Ediţia americanã din luna iunie a revistei Playboy apare la chioşcurile de ziare cu ochelari 3D.

Acum, jucãria care i-a fãcut pe copii sã se fereascã de dragoni sau chiftele uriaşe în sala de cinema îi va ajuta pe adulţi sã vadã ceea ce la început pare o fotografie nefocalizatã.

Întrebat “Ce ar dori sã vadã majoritatea oamenilor în format 3D?" fondatorul Playboy, Hug Hefner, a rãspuns: “Probabil o femeie goalã”.

Hefner recunoaşte cã sperã sã profite de pe urma popularitãţii filmelor 3D şi sã mãreascã numãrul vânzarilor prin postere 3D cu nuduri de femei.

Dacã ideea unui pictorial 3D nu vã impresioneazã, atunci meritã amintitã ideea de acum câteva luni a celor de la Playboy. Ei au avut ideea sã punã pe coperta revistei pe Marge Simpson, soţia cu pãr albastru a lui Homer din serialul de animaţie Familia Simpson.

“În aceastã periadã trebuie sã fim cât mai originali din punct de vedere editorial”, a spus directorul editorial al revistei, Jimmy Jellinek, “Marge a fost alegerea cea mai buna”.

Editorii Playboy au declarat cã trebuie sã aducã noutãţi pentru a atrage cât mai multe persoane, în special tineri. În ultimii ani, tirajul revistei a scãzut simţitor de la 3,5 milioane în 2006, la 1,5 milioane în prezent.

""

Lasă un răspuns