Pe 20 iunie, ora 21, in Club B52, In Extremis are concertul de lansare a albumului “Tara Minunilor”, organizat de SickSound Crew si Slam Poetry Bucharest. 
 
In Extremis este o trupa membra in labelul SickSound Crew, formata din Swift – Bogdan Buciu & Esra – Adrian Ulescu, care face parte de cativa ani din noul val de cultura urbana ai carui exponenti exprima autentic si artistic cautarile si asteptarile tinerilor de azi. 
 
In Extremis ii are ca invitati pe SickSound Crew, Katana, Praetor, O.N, Reiki, Smokey & Krem cu care au colaborat pe diverse melodii din album. 

 

Albumul “Tara Minunilor” vorbeste despre viata de zi cu zi a tinerilor din Romania, despre lucrurile care ar trebui sa fie normale intr-o societate democratica, dar care sunt distorsionate de functionarea anormala a sistemelor politice,economice si sociale. Are un mesaj puternic al tuturor tinerilor care doresc sa traiasca decent, dar nu reusesc datorita compromisurilor pe care sunt nevoiti sa le faca. in aproape toate melodiile regasim intrebarea daca acest lucru ne afecteaza constiinta sau nu. Singura melodie care iese din tipar si vorbeste despre relatia si intimitatea unui cuplu este “stiu ce-ti place” – feat. Praetor. Videoclipul acesteia va fi lansat pe 10 iunie las ora 21 pe urban.ro!So Stay Tuned! 
 
Au fost lansate deja “Prolog” pe Bronews si “Singur” pe BlackSheepSound. Le puteti asculta pe channel-ul oficial youtube In Extremis. Albumul va fi disponibil pentru descarcare incepand cu data de 13 iunie.
 
Ca producatori muzicali au lucrat cu Megiddo pentru track-ul “Prolog” realizat cu Catalin (COMA), cu Spot pentru track-ul “Singur” realizat cu El Nino, Ceinaru Beats pentru “stiu ce-ti place” realizat cu Praetor precum si cu Dallas, Span, Havana si Kenzo iar masterul si mix-ul au fost realizate de Benzen. 
 
Veniti la concert sa va distrati si in Bucuresti ca in vacanta! Bere buna si atmosfera in 
B52 ! Virgil si Alexandra ne garanteaza !
 
Biletele se pot procura de pe myticket.ro si la intrarea in club.
Pret bilet: 15 lei.

Lasă un răspuns