Aventură și emoții pe marile ecrane într-o incursiune fantastică în lumea din „Aminitiri din copilărie”  a lui Ion Creangă, din 29 octombrie 2021 cu un cast de zile mari:  Maya Prediger, Matei Dima, Teodor Corban, Cosmin Nedelcu (Micutzu) și Grigorie Silișteanu.

„ Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie”  este un film pentru întreaga familie, inspirat din fapte reale care spune povestea Marei și a prietenilor ei care pornesc într-o aventură cu multe peripeții și momente pline de umor, emoție și speranță.

Filmul în regia lui Andrei Huțuleac după un scenariu scris de Mihai MănescuAndrei Huţuleac şi Matei Dima este produs de Prietenii Casei Speranţei, Colorbitor Productions și Viva la Vidra în parteneriat cu Chainsaw Europe, distribuit pe marile ecrane de către Vertical Entertainment și va putea fi văzut doar in cinematografele din Romania incepand cu data de 29 octombrie 2021.

În premiră puteti accesa acum trailerul oficial al filmului Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie: https://youtu.be/Hakd98i-BjI

About Post Author

Lasă un răspuns