Cu siguranta, Liviu Varciu nu are noroc in dragoste. Dupa ce a divortat de Adelina si apoi s-a despartit de Andreea, dansatoarea Deliei, actorul a ramas acum fara Diana Stefanescu – "Iguana", de care spunea ca este foarte indragostit.

Liviu si “Iguana” s-au despartit sambata, la initiativa Dianei, iar imediat dupa aceea cei doi si-au schimbat statusul relatiei pe Facebook – spunand ca in prezent sunt singuri. Mai mult, Diana a postat si un mesaj cat se poate de sugestiv.

“Am realizat ca unii oameni nu sunt ceea ce par, am realizat inca o data ca vreau sa fiu fericita si caut unde nu trebuie. Am simtit adevarata rautate… ce e important cu adevarat e ca am realizat ca imi plac barbatii care au raspunsuri, nu doar intrebari la care sa raspund eu! Unele cuvinte sunt mai puternice decat faptele, tocmai din acest motiv de azi incep sa ma iubesc!!!”, a scris “Iguana” pe Facebook. Diana a confirmat, in exclusivitate pentru Libertatea, faptul ca ea si Liviu Varciu nu mai sunt impreuna.

Varciu nu i-a oferit ce isi dorea

“Tot ce pot sa spun e ca nu ne-am certat, ci eu am decis sa ma retrag, in urma unor evenimente. Da, nu mai sunt cu Liviu! Eu nu am ce sa ii iert lui Liviu. Ce poti face daca esti intr-o relatie si ai incercat sa faci totul ca sa fie bine, dar nu se poate? Treci mai departe. Daca oferi si nu ti se ofera, incearca in alta parte, poate nu ofereai cui trebuia! Viata este atat de scurta si fericirea asa de greu de gasit. Nu stiu daca exista fericire deplina, dar exista compatibilitate, intelegere, comunicare”, ne-a spus, putin trista, Diana.

""


Lasă un răspuns