Vă anunțăm cu bucurie că în weekendul 22-24 iunie ne revedem la IEsc, în Parcul Herăstrău – Roaba de Cultură să sărbătorim Ziua Internațională a Iei! 

    Concerte de folclor reinterpretat, studiouri foto profesionale, colțuri de make-up și hairstyling, proiecție de film românesc, ateliere de creație dedicate motivelor tradiționale și o zonă gastronomică și de relaxare. Intrarea este liberă!

 


    Concerte de folclor reinterpretat, expoziții de ii și accesorii, studiouri foto profesionale, colțuri de make-up și hairstyling, proiecție de film românesc, ateliere de creație dedicate motivelor tradiționale și o zonă gastronomică și de relaxare, asta vă așteaptă weekend-ul acesta la IEsc!

 


    Vor împleti în muzica lor ritmurile moderne cu sunete și elemente din folclorul autentic românesc: JAZÚZMEI3Irina Sarbu & Ethnotic ProjectURMAMichael T și Iqude!

Karusello, Asociația D’AventMetal CreativȘezătoarea Urbană și Flori de Gabroveni ne vor îndruma să descoperim elemente ale culturii tradiționale românești, în cadrul unor ateliere tematice, la care sunteți invitați să luați parte indiferent de vârstă!

    Doamnele și domnișoarele prezente la eveniment sunt invitate să viziteze gratuit cele două Beauty Corners by Beauty District înainte de sesiunile foto, pentru o experiență completă de studio, în care își pot face „bujori în obrăjori” sau „cosițe împletite”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns