Inainte sa paraseasca aceasta lume, Madalina Manole s-a filmat in oglinda si si-a luat ramas bun de la cei dragi. "Fata cu parul de foc" s-a inregistrat de una singura in ipostaze tulburatoare, iar imaginile au fost gasite in urma cu cateva zile. 

Imaginea de mai jos a fost prezentata pe 8 septembrie, in emisiunea “Happy Hour” de la PRO TV. Caseta respectiva a fost gasita, la inceputul acestei saptamani, intamplator de sotul interpretei.

Petru Mircea a fost rugat de prezentatorul de la PRO TV sa vina la emisiune si sa aduca cu el cateva inregistrari mai vechi cu artista, iar acesta a gasit filmuletul. “Cand a venit sa-mi arate ce a gasit, tremura tot”, a povestit Maruta. Si, intr-adevar, avea de ce! Imaginile care o infatiseaza pe artista cu putin timp inainte sa se sinucida sunt de-a dreptul socante. Acestea prezinta o femeie aproape desfigurata de durere interioara, care se filmeaza in oglinda facandu-si singura cu mana. Interpreta pare sa-si ia adio de la lume prin gesturi. “Am stat mult timp sa ne gandim ce sa facem cu aceasta inregistrare”, a declarat Maruta, in cadrul show-ului pe care il modereaza.

""

Lasă un răspuns