Distractia poarta ochelari de soare la I LOVE S.O.P.A

 

 

La finalul unei veri calduroase, sunteti invitati la ultimul eveniment in aer liber:  I LOVE S.O.P.A.

31 august 2013 este data la care sibienii, si nu numai, sunt invitati la un eveniment deosebit. La doar cativa kilometri de Sibiu, in zona lacurilor Sopa, pentru o zi si o noapte, distractia poarta ochelari de soare.

Aflat la prima editie, I Love S.O.P.A propune un concep nou, desfasurat nu doar seara, asa cum au loc in mod regulat diversele show-uri sau spectacole, ci incepand cu ora pranzului. In timpul zilei participantii sunt asteptati la un picnic veritabil, la marginea lacurilor, langa padure, intr-o zona de exceptie. Nu vor lipsi diversele activitati sportive si activitati recreative si multe surprize. Incepand cu ora 12:00 se va da startul petrecerii, in ritmuri de muzica electronica. Line-up este unul vast, pe lista celor 20 de dji regasindu-se Jay Bliss, Vlad Rusu, Niro Lassano, Alex Maxim, Toygun, Ciprian Popa, Razvan Mate si multi altii.

Dresscode eveniment: ochelari de soare.

In ultima sambata de vara, I Love S.O.P.A va invita sa transformam impreuna pitoreasca zona a Sibiului intr-un spatiu al distractiei. S.O.P.A – Space of Party Attitude, isi propune sa ofere publicului o zi de relaxare, in mijlocul naturii, deoparte de zgomotul si agitatia orasului.

Accesul la eveniment este gratuit.

Eveniment organizat cu sprijinul Casei de Cultura a Municipiului Sibiu, Primaria Selimbar, Consiliul Judetean Sibiu, AJVPS, ANAGOV. Partener media: Kiss FM.

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului www.ilovesopa.ro si pe pagina de Facebook www.facebook.com/iLoveSOPA.ro.

 

Lasă un răspuns