2015, la fel ca si 2014, se anunta a fi un an mai putin bogat in evenimente destinate pasionatilor de rock, insa Phoenix Entertainment vine in intampinarea acestora si prezinta editia pilot a festivalului I Am The Rocker ce va avea loc pe 4 si 5 iulie la Romexpo.

Primele nume dezvaluite ale celor care vor zgudui scena si care vor contribui exponential la crearea unui weekend de neuitat sunt Dream Theater si Myrath. In zilele urmatoare vor fi anuntati si alti artisti din line-up si va fi expusa pe larg multitudinea de activitati alternative puse la cale de organizator.

Dupa concertul fulminant de anul trecut, Dream Theater se intoarce in Romania pentru a oferi publicului un show complet de 3 ore, iar setlist-ul va fi unul special, incluzand cele mai bune piese ale trupei.

Myrath au promis un concert de exceptie la Bucuresti, iar daca privim la ceea ce face pe scena, promisiunea reprezinta o certitudine. Formtia de progressive metal din Tunisia s-a remarcat in cei 14 ani de activitate prin sound-ul aparte si prin felul ingenios in care au imbinat riff-urile de metal cu armoniile specifice prog-ului si cu elemente orientale sau originare din tara lor nataa.

I Am The Rocker doreste sa includa cat mai multe premiere pentru publicul din Romania, astfel ca va fi primul festival din tara noastra in care apa plata va fi GRATUITA.

Evenimentul se constituie intr-un spatiu de interactiune pentru fanii rock-ului, unde, pe langa muzica lor preferata, acestia vor putea lua parte la numeroase tipuri de activitati, scopul organizatorilor fiind acela de a le oferi o experienta totala si o gama larga de alternative de distractie.

I Am The Rocker este proiectat intocmai ca un festival din afara, cu un design ghidat de creativitate, un line-up care sa satisfaca fanii mai multor subgenuri ale rock-ului,  totul desfasurandu-se sub auspiciul rigorilor organizatorice si a celor mai inalte standarde de profesionalism.

„Stim ca Romexpo nu reprezinta locatia ideala pentru a petrece la un festival, insa este singura optiune viabila din interiorul Bucurestiului tinand cont de activitatile extra pe care le-am planificat, precum si pentru publicul numeros pe care il asteptam. Vom compensa prin distractiile oferite in plus, prin line-up-ul de exceptie pe care il avem deja pus la punct si prin premiera faptului ca nu va mai trebui sa platim cel putin 6 lei pentru a ne racori pe o vreme torida, apa plata fiind gratuita”, a declarat Mohi Younes, managerul general al companiei Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile exclusiv in regim de abonament la pretul promotional de 195 de lei pana la 28 februarie sau pana la epuizarea primelor 1000 de abonamente. Dupa finalizarea acestora, biletele vor costa 220 de lei, iar in zilele evenimentului – 250 de lei.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro.

Lasă un răspuns