Actorul britanic Hugh Grant va juca alături de Nicole Kidman în miniseria HBO „The Undoing”, care va fi regizată de daneza Susanne Bier, informează Variety.

Serialul cu şase episoade este bazat pe cartea „You Should Have Known” a lui Jean Hanff Korelitz.

Grace Sachs (Kidman) este un terapeut de succes, are un soţ devotat, Jonathan (Grant), un oncolog pediatru respectat, şi un fiu care merge la o şcoală privată de elită din New York. O moarte violentă, dispariţia soţului şi o serie de revelaţii îi schimbă radical viaţa.

Cel mai recent, Hugh Grant a jucat în miniseria „A Very English Scandal”, de Stephen Frears, care s-a bucurat de critici favorabile, şi în filmul „Paddington 2”. Este cunoscut pentru rolurile din lungmetraje ca „Notting Hill”, „About a Boy”, „Four Weddings and a Funeral”, „Love Actually” şi cele din franciza „Bridget Jones”.

David E Kelley va adapta cartea şi va fi şi producător executiv al miniseriei. Kidman şi Per Saari vor fi, de asemenea, producători executivi, prin Blossom Films, iar Bruna Papandrea, care a fost producător executiv al miniseriei HBO „Big Little Lies”, va avea acelaşi rol acum, prin Made Up Stories.

About Post Author

Lasă un răspuns