După o relaţie tumultuoasă, in care părinţii celor doi, duşmani politici, erau cat pe ce să se inrudească, Elena Băsescu şi Andrei Hrebenciuc au ales acum aproape doi ani să se despartă. Apoi, şi-a găsit fiecare pe altcineva, dar acest lucru nu s-a dovedit suficient pentru Andrei, care îi transmite Elenei mesaje nostalgice de dragoste.

Aproape trei ani, între 2006 şi 2008, Andrei (25 de ani), băiatul lui Viorel Hrebenciuc (PSD), s-a iubit cu Elena (30 de ani), fata cea mică a preşedintelui Traian Băsescu. Cel mai la modă cuplu al acelor vremuri s-a luptat nu numai cu timpul şi cu rutina, ci şi cu opoziţia părinţilor, care nu priveau cu ochi buni o înrudire politică împotriva firii. Tocmai de aceea, după apariţia zvonurilor de nuntă între Andrei şi Elena, despărţirile temporare erau urmate imediat de împăcări fierbinţi, amorezii asumându-şi fiecare erorile şi luând-o de la capăt. Deşi a considerat o întâlnire “karmatică” (n.r.- exprimarea aparţine Elenei) relaţia ei cu Hrebe jr, EBA s-a săturat însă de atacurile repetate ale “socrului”, Viorel Hrebenciuc, care nu era de acord cu intrarea ei în politică, şi a renunţat la Andrei în iarna lui 2008, chiar în noaptea de Revelion, la Paris.

Elenei îi merge bine de atunci, dovadă stând ultima ei poveste de iubire, cu Bogdan Ionescu, zis Syda, băiatul unor oameni de afaceri apropiaţi de PDL. Spre deosebire de EBA, parlamentar european, Andrei a încasat şocul, a mers mai departe, dar n-a uitat-o pe mezina preşedintelui.

""

Lasă un răspuns