""

Noul sezon estival începe în staţiunea turcească Marmaris cu o veste bună pentru adepţii nudismului. Aceştia vor beneficia de un hotel dedicat lor, acolo unde vor putea sta la soare în pielea goală.

Hotelul Adaburnu- Golmar, exclusiv pentru nudişti, se află în staţiunea Marmaris, în sud-vestul Turciei, şi îşi va deschide porţile pe 1 mai.

Acesta are o capacitate de 175 de paturi şi oferă clienţilor servicii all-inclusive. Intitulată prima casă de oaspeţi “naturistă” din Turcia, locaţia exclusivistă autorizează nudismul în incinta hotelului şi la piscina acestuia, dar nu şi pe plaja publică, unde este permisă cel mult ţinuta topless.

Totuşi, acces în noul stabiliment au doar turiştii străini, pentru că turcii, care sunt de religie musulmană, nu au voie să practice nudismul sub nici o formă. De amintit rămâne şi faptul că prezenţa minorilor în acest hotel este strict interzisă.

Şi românii se pot caza aici

Deşi un pachet turistic nu a fost încă integrat în ofertele agenţiilor autohtone, românii se pot bucura şi ei de serviciile hotelului pentru nudişti. La cerere, agenţiile de turism din ţară au posibilitatea de a realiza rezervări la Adaburnu-Golmar.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa Libertatea.ro 

Lasă un răspuns