""

Artista a filmat de curand videoclipul pentru cel mai recent single al sau "In My Bedroom" inclus pe albumul Jocul Seductiei.

Anna Lesko si-a inceput cariera muzicala in anul 2002 cu melodia Ard in flacari, single inclus pe primul sau album Flacari. In 2003, artista a lansat un nou material discografic, intitulat Inseparabili, pentru care a primit si Discul de Aur. Al treilea album de studio Pentru tine de pe care s-au extras trei single-uri (cel mai de succes fiind Nu mai am timp) a fost lansat in 2004.

In 2006, Anna Lesko isi consolideaza pozitia in industria muzicala romaneasca prin single-ul Anycka Maya, ce devine in scurt timp un succes, clasandu-se pe primele locuri in topurile radio si tv. In urma acestei realizari, albumul de pe care face parte melodia, Ispita, a primit Discul de Aur. La scurt timp, single-uri precum 24 sau 1001 DorinĹŁe demonstreaza in continuare determinarea si implicarea artistei.

Al cincilea album de studio, Jocul Seductiei, pe care frumoasa artista il lanseaza in acest an, include si binecunoscutul single Ignoranta, dar si pe cel mai recent In my bedroom. Tainele seductiei, talentul artistic si muzical, personalitatea puternica si controversata se impletesc in noul album al Annei Lesko, in toate cele 12 piese incluse.

Frumoasa artista a filmat saptamana trecuta si un nou videoclip pentru piesa In my bedroom inclusa pe noul sau album Jocul Seductiei. Pentru acest videoclip, regizorul Iulian Moga a cumparat absolut toti trandafirii rosii de la florariile din Bucuresti. Astfel ca, dormitorul Annei Lesko a fost realizat din nu mai putin de 5000 de trandafiri rosii.

Filmarile au avut locpe in clubul Bamboo care a gazduit echipa de filmare si Anna impreuna cu tot alaiul ei (make-up, stilisti, costumieri, etc) timp de 22 de ore. Clipul ne-o arata pe artista cat se poate de sexy, dar naturala totodata.

Cu siguranta ca multi dintre curiosi o sa astepte cu nerabdare videoclipul mai ales ca Anna o sa apara in cateva secvente in costumul Evei, fiind pe alocuri acoperita cu cateva petale de trandafiri. Se pare ca In my bedroom va fi unul dintre cele mai hot videoclipuri ale momentului.

 Lasă un răspuns