""

Dupa ce am vazut ce are simpatica cantareata intre picioare si am admirat-o in videoclipul piesei "California Girls", unde apare goala, este timpul sa o vedem din nou pe aceasta in ipostaze incendiare.

Pentru cel mai recent numar al publicatiei Rolling Stone, Katy Perry a pozat imbracat doar cu o pereche de ciorapi tip plasa si in cateva costumase care o arata pe artista mai sexy ca niciodata. Viitoarea sotie a lui Russel Brand stie cum sa puna barbatii pe jar! Vezi mai jos pozele provocatoare cu frumoasa si talentata Katy Perry, pictorial realizat pentru Rolling Stone.

In alta ordine de idei, dincolo de nuditate, dulciuri cu tenta erotica si vulgaritate mascata sub un zambet de adolescenta naiva, se ascunde un suflet de fata ca toate celelalte. Katy de data aceasta canta despre relatii, cum ele nu sunt ca in filme, dar totusi ar trebui sa fie, sa atinga acel nivel de pasiune si romantism atat de des subliniat in "siroapele" de pe marile si micile ecrane. Ascultati deci noul ei single "Not Like The Movies".

 Lasă un răspuns