Horia Brenciu&HB Orchestra au sustinut in aceasta toamna cel mai amplu turneu national desfasurat in Romania in ultimii ani.

    In cifre, turneul Horia Brenciu a insemnat: 11 concerte, majoritatea in Sali de Sport; 30 de ore de concert; 25.000 de spectatori; 4.400 de km parcursi; sute de profesionisti din toate domeniile implicati in buna desfasurare a evenimentului.

    Evenimentele au avut loc in perioada 6 – 30 octombrie in: Piatra Neamt, Brasov, Iasi, Bacau, Galati, Constanta, Oradea, Ramnicu Valcea, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca.

 


   

    Turneul National Horia Brenciu&HB Orchestra a fost organizat de CIADO Romania si Asociatia Culturala “Dracula” in Programul national cultural “Arta contra drog”.

    Pe 4 si 5 noiembrie, Horia Brenciu&HB Orchestra concerteaza la Sala Palatului din capitala, de la ora 20.00.

    Artistul a pregatit o productie impresionanta, cu multe surprize, invitati si momente speciale.

    Accesul publicului se face incepand cu ora 19.00. Spectatorii sunt rugati sa vina din timp la sala pentru a evita aglomeratia.

    Toate spectacolele Horia Brenciu sunt organizate de CIADO România și Asociația Culturală Dracula în cadrul Programului național cultural Artă contra Drog 2016.

 


   

    Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri și de a oferi, în același timp, o alternativă de viață sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.

 


About Post Author

Lasă un răspuns