Grupul belgian Hooverphonic are programate trei concerte în Romania în 2022, la Braşov, Cluj-Napoca şi Bucureşti, potrivit unui comunicat.

Hooverphonic va cânta pe 21 mai, la Khrunen Musik Halle din Braşov, pe 22 mai, la /FORM Space din Cluj-Napoca, şi pe 24 mai, la Arenele Romane (aer liber) din Bucureşti.

Evenimentele vor avea loc cu respectarea tuturor normelor în vigoare la momentul desfăşurării lor. Biletele sunt puse deja în vânzare în reţeaua iabilet.ro.

Cu o activitate de peste 20 de ani, în care a lansat 10 albume şi hituri precum „Mad About You”, „Eden” şi „2 Wicky”, combinând trip hopul cu rockul alternativ şi cu muzica electronică, Hooverphonic revine acum în formula originală.

Cel mai recent material discografic al trupei este „Looking For Stars”, apărut în 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe coloana sonoră a mai multor producţii, precum „CSI”, „La Femme Nikita”, „I Know What You Did Last Summer”, „Permanent Midnight”, „The Interview”, „Stealing Beauty” şi „Third Watch”.

În 2020, Hooverphonic trebuia să reprezinte Belgia la concursul Eurovision, însă acesta a fost anulat din cauza pandemiei.

Solista Geike Arnaert, care a făcut parte din grup în perioada 1997 – 2008, a revenit anul trecut în lineup.

About Post Author

Lasă un răspuns